Aquacîme
Programma van animaties
Cultuur
Les Carroz Resort Boekingscentrum
All-inclusive verblijven
Sportwinkels
 • afdruk

Het station

Ontdek al haar activa
 
Troef N° 1:

Eén van de grootste domeinen

Het Grand Massif is één van de grootste skidomeinen in het hartje van de Haute-Savoie tussen Genève en Chamonix. Het omvat 5 wintersportgebieden op een hoogte van 700 m tot 2 500 m: Flaine, Les Carroz, Morillon, Samoëns en Sixt. Het skigebied van Les Carroz op 1 140 m hoogte is het snelst toegankelijk en het meest nabijgelegen. In de zomer kunnen mountainbikers, liefhebbers van rappel en wandelaars er de ingerichte en afgebakende pistes ontdekken. En vergeten we ook de zeilvliegers niet!
Troef N° 2

Het ideale skioord voor het hele gezin

Het dorp les Carroz heeft het label « Famille plus » en behoort tot de 44 Franse skistations die gezinnen een onthaal en verblijf van uitstekende kwaliteit kan aanbieden. Hier worden alle kinderen, groot en klein, verwend met aangepaste animaties, spelen en initiaties. Een waaier van activiteiten die geregeld hernieuwd wordt, georganiseerd door de kinderclubs, de crèches en skischolen voor kinderen van elke leeftijd.
 • Brussels : 8h
  Amsterdam : 9h45
  Rotterdam : 9h
 • Brussels : 7h
  :
 • Brussels : 1h15
  Amsterdam : 1h30
  Rotterdam : 1h25
Troef N°3

Goed bereikbaar

Les Carroz is de snelste en gemakkelijkste manier om tot rust te komen en van de zuivere berglucht te genieten. Op 10 minuten van afrit 19 van de A40, op 1u van de luchthaven van Genève, 2u van Lyon, 5u van Parijs, met de auto, trein of het vliegtuig. 
Troef N°4

Gevarieerde activiteiten voor iedereen: gezinnen, sportievelingen

Sleeën, tochten met sledehonden, wandeltochten met sneeuwschoenen, wandeltochten in het ijs, ijsschaatsen, parapente... culturele of relaxerende activiteiten: welzijn en ontspanning in de AQUACIME van Carroz, massages en verzorgingen, tentoonstellingen van het cultureel centrum… Een oneindige waaier van plezierige momenten voor iedereen!